Sorteer op

Voor de nieuw collectie van Common & Sense hebben we een aantal bijpassende oorbellen gemaakt én er zijn op deze pagina wat oorbellen gelinkt die er ook goed bij passen. Wij zijn helemaal enthousiast over de oorbellen en Janine heeft de bloemen al veel gedragen en veel complimenten gekregen, zo leuk!

Leuk detail: de bloemen zijn bloemen van de stofprint. We hebben ze nagetekend en gedigitaliseerd om ze vervolgens te laten snijden uit upcycled plex in de kleuren die passen bij de stoffen. We hebben de hartjes van de bloemen een verdiept reliëf gegeven en met de hand gekleurd. 

Ons advies: ze kunnen tegen een spatje water maar ga er niet mee zwemmen of douchen.
Doe ze altijd als laatste in en als eerste uit. Zo voorkom je schade door parfum etc.

Materiaal: upcycled plex & stainless steel
Check altijd bij het artikel zelf welk materiaal er is gebruikt, dit kan soms afwijken.

Voor als je Common & Sense niet kent: 
Founder Janine Hoekman startte Common & Sense in 2019 vanuit haar persoonlijke missie om verschil te maken in de kledingindustrie.  Ze werken samen met een klein netwerk van hoofdzakelijk Portugese makers. Wat ze gemeen hebben is de passie voor ethisch en duurzaam ondernemen. Ze zijn er namelijk van overtuigd dat verandering pas echt mogelijk is als je het samen doet. 

Leuk en handig om te weten:

  • We maken al onze oorbellen grotendeels zelf in ons eigen kleine women-owned atelier.
    En dat inmiddels al met ruim 10 jaar ervaring en kennis :). 
  • De oorbellen worden gemaakt met oog voor superlicht draagcomfort want wij vinden dat grote oorbellen niet zwaar hoeven te zijn!
  • En om er extra voor te zorgen de de oorbellen mooi recht blijven hangen, leveren we de meeste modellen standaard met comfortstoppers. Dit zijn stoppers met een doorschijnend plastic rondje die de oorlel verstevigd. Deze moet je er dus niet afhalen  ;). Heb je liever een paar vlindertjes erbij? Zet het bij de opmerkingen. 
  • We kiezen altijd voor de beste kwaliteit/prijsverhouding zodat handgemaakte oorbellen ook nog goed betaalbaar blijven.
  • ​En omdat de natuur ons lief is letten we ook op de duurzaamheid van de materialen, We werken onder andere met materialen zoals geupcycled kunststof en stainless steel. Beiden zijn materialen die tot in het oneindige gerecycled (kunnen) worden. 
  • Standaard maken we de oorbellen met gouden details zoals de ringetjes en stekertjes. Wil je ze liever met zilveren accenten? Dan zijn ze vaak ook aanpasbaar naar zilver. Vraag er gerust naar, we doen niets liever dan jouw wensen uitvoeren zodat jij helemaal blij wordt van jouw oorbellen.
© 2012 - 2024 More than Rubies | sitemap | rss