Hier vind je de Little Rubies, kleine en fijne oorbellen voor een subtiele uitstraling.
Gemaakt van sterling zilver, stainless steel of van hoogwaardig verguld messing.


kleine oorbellen, studs, creolen en ringetjes van More than Rubies


We hebben de Little Rubies onderverdeeld in drie categoriën. 

Stekertjes, ook wel studs genoemd. Kleine stekertjes zonder bedel.

Kleine creolen, ook wel huggies genoemd met een handige sluiting. We hebben ze in heel veel uitvoeringen met natuursteentjes.

Losse bedels en en creolen, hier kun je ze zelf een leuk setje samenstellen met de losse bedels en ringetjes. Eventueel kun je later nog meer losse bedels bij kopen. Let goed op de gatgrootte als je bedels besteld voor ringetjes die je al hebt.Leuk en handig om te weten:

  • We maken al onze oorbellen grotendeels zelf in ons eigen kleine women-owned atelier.
    En dat inmiddels al met ruim 10 jaar ervaring en kennis :)
  • Eerlijk geprijsd. We kiezen altijd voor de beste kwaliteit/prijsverhouding zodat handgemaakte oorbellen ook nog goed betaalbaar blijven.
  • Sustainable! ​Omdat de natuur ons lief is letten we ook op de duurzaamheid van de materialen, We werken onder andere met materialen zoals geupcycled kunststof en stainless steel. Beiden zijn materialen die tot in het oneindige gerecycled (kunnen) worden. 
  • Standaard maken we de oorbellen met gouden details zoals de ringetjes en stekertjes. Wil je ze liever met zilveren accenten? Dan zijn ze vaak ook aanpasbaar naar zilver. Vraag er gerust naar, we doen niets liever dan jouw wensen uitvoeren zodat jij helemaal blij wordt van jouw oorbellen.
© 2012 - 2024 More than Rubies | sitemap | rss