Sorteer op

Wil jij netjes je oorbellen opbergen? Hang ze aan één van onze gouden oorbellenrekjes of kies ander een handig oorbellenrekje of een handig reisetui voor al je sieraden! 


Met een gevuld oorbellenrekje is oorbellen kiezen bij je outfit nóg leuker om te doen - hallo, walk-in closet gevoel-. Bovendien is het ook veel beter voor je oorbellen als ze netjes aan een oorbellenrekje hangen. Win-win :)

We hebben meerdere modellen handige oorbellenrekjes zoals gouden oorbellenrekjes, witte oorbellenrekjes en transparante oorbellenrekjes met hout. Eenvoudige stijlvolle sieradenrekjes die in elk interieur passen.

Ik ga op reis en neem mee..

We hebben ook een handige oorbellenorganizer voor als je op vakantie gaat: een reisetui voor al je sieraden die mee op vakantie mogen. Onze reisetui voor sieraden is er in de kleur taupe. Superhandig: je kunt deze reisetui 'oprollen' en in je toilettas meenemen. 

Of kies voor een andere reisetui om al je sieraden in mee te nemen. Ook heel handig om tijdens het sporten je oorbellen, ringen en kettingen even in op te bergen.

TIPS

Zet je oorbellenrekje op een mooi plekje waar je ze makkelijk kan pakken.
Zet een sieradenrekje niet in de volle zon en ook niet in de badkamer.
Weet je dat vocht heel slecht is voor sieraden? Ook lang in het zonlicht liggen kan je oorbellen verkleuren en dat is jammer en niet nodig.


CADEAUTIP! Geef in plaats van een setje oorbellen eens een fijn oorbellenrekje of één van de andere handige opbergers voor sieraden van More than Rubies cadeau! Succes gegarandeerd!

© 2012 - 2024 More than Rubies | sitemap | rss