Goede oorbellen hoeven niet duur te zijn.

Doordat we de meeste oorbellen zelf ontwerpen en maken is het goed mogelijk om de prijzen eerlijk en betaalbaar te houden. We letten hierbij op de bewerkelijkheid, de arbeidsintensiviteit en kiezen voor betaalbare en duurzame grondstoffen/materialen


Ervaring! 

Dat durven we inmiddels wel te zeggen na ruim 10 jaar :). Onze lichte oorbellen worden gemaakt met oog voor draagcomfort want wij vinden dat grote oorbellen niet zwaar hoeven te zijn! De meeste van onze oorbellen wegen slechts een paar gram en dat is niet gewoon licht maar superlicht! Het kan maar zo dat je er mee mee je bed in stapt omdat je vergeet dat je een paar oorbellen in hebt. Oops! 

We testen alle oorbellen uitvoerig. We weten welke materialen fijn zijn om te dragen en welke niet.
Voor de meeste oorbellen hebben we bij de stekers gekozen voor stainless steel, Dit hebben we gedaan om meerdere redenen: stainless steel is oersterk, kleurvast en geschikt voor de meeste oren.  

Om er extra voor te zorgen de oorbellen mooi recht blijven hangen, leveren we de meeste oorbellen standaard met comfortstoppers. Dit zijn stoppers met een doorschijnend plastic rondje die de oorlel verstevigd. Eigenlijk lift hij de steker zodat je ook bij uitgerekte gaatjes tóch de oorbellen netjes recht kan dragen. Je kunt deze stoppers ook los kopen. Je vindt ze bij de reparatiekits. 


Advies

We hebben onder het kopje BLOG een aantal fijne en behulpzame artikelen staan voor jou. Bomvol fijne gratis tips van kleurstylistes. Zo lees je welke vorm oorbellen het beste bij jou past en wat kleuren doen met je uitstraling. Doe er je voordeel mee :)


Duurzaam

We werken onder andere met materialen zoals restanten leer uit de europese schoen- en modeindustrie. Geupcycled plex en stainless steel, beiden zijn materialen die tot in het oneindige gerecycled (kunnen) worden. Duurzaamheid gaat uiteindelijk over materialen die lang mee gaan! We proberen oorbellen zo te maken dat ze heel lang mee gaan en die je niet na een paar keer dragen weg kan gooien. En mocht er nou na een tijdje toch iets kapot gaan? Of je bent wat achterkantjes verloren? Dan hebben we goedkope reparatiekits 'to the rescue'. Je vindt ze hier.


Goud of liever zilver?

Standaard maken we de oorbellen met gouden details zoals de ringetjes en stekertjes. Wil je ze liever met zilveren accenten? Dan zijn ze vaak ook aanpasbaar naar zilverkleur. Vraag er gerust naar, we doen niets liever dan jouw wensen uitvoeren zodat jij helemaal blij wordt van jouw oorbellen.

 

 

© 2012 - 2024 More than Rubies | sitemap | rss