Privacyverklaring More than Rubies

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 1-12-2022 en voldoet aan de AVG-wetgeving die per 25-05-2018 van kracht is.

 

More than Rubies vindt privacy erg belangrijk! In deze verklaring laten we jou weten welke gegevens we van je hebben en hoe we daarmee omgaan.

 

Welke soort gegevens worden door More than Rubies verwerkt?

·          NAW-gegevens

·          E-mailadressen

·          Telefoonnummers

·          Foto’s

·          Betaalgegegevens

·          Persoonlijke informatie m.b.t. het maken van persoonlijke sieraden.

·          Overige persoonsgegevens welke je actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch.

 

Waarvoor gebruiken wij de door ons verzamelde gegevens?

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we jou om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt voor het volgende:

·        om de dienst of bestelling uit te kunnen voeren

·        voor het behandelen van vragen

·        om jouw bestelling te kunnen verzenden

·        om betalingsverkeer af te handelen

·        om een nieuwsbrief te kunnen versturen

·        om de belastingaangifte te kunnen doen

·        om een klantaccount aan te maken

·        verstrekken aan derden wanneer wettelijk verplicht

 

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

·          Ordergegevens blijven bewaard tot 7 jaar na het plaatsen van de order. Dit is de wettelijke bewaartermijn voor de Belastingdienst.

·          Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. Deze gegevens bewaren we maximaal 1 jaar.

 

Wie ontvangen nog meer persoonsgegevens van jou?

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel namelijk:

·        www.mijnwebwinkel.nl  Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

·        Mollie: Wanneer je kiest voor een IDeal-betaling of voor achteraf betalen met Klarna via Mollie wordt er gebruik gemaakt van de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Je kunt hier doorklikken naar de privacyverklaring van Mollie: https://www.mollie.com/nl/privacy en hier voor die van Klarna: http://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/Klarna/en_gb/privacy

  • De Belastingdienst kan vragen om inzage in de orderinformatie.
  • Google Analytics (zie cookies hieronder om te zien welke gegevens zij ontvangen/verwerken)
  • META (Facebook Business) (zie cookies hieronder om te zien welke gegevens zij ontvangen/verwerken)

 

Cookies

Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Deze website plaatst  de volgende cookies:

1. Fuctionele cookies

Functionele cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn om een website te laten functioneren. Ze zorgen ervoor dat basisfuncties zoals paginanavigatie, beveiliging en laadtijd kunnen werken. Zo onthouden ze bijvoorbeeld ook je taalkeuze, inloggegevens of de regio waarin je woont en houden ze je winkelwageninhoud bij.

3. Analytische cookies

Analytische cookies verzamelen informatie over het gedrag van websitebezoekers en de prestaties van de website. Aan de hand van de resultaten kan de website verbeterd worden en krijgen bezoekers een betere gebruikservaring. Deze website gebruikt hiervoor Google Analytics

4. Marketing cookies

Marketing cookies volgen het surfgedrag van websitebezoekers en stellen op basis daarvan een gebruikersprofiel samen. Dat profiel wordt gebruikt om de surfervaring persoonlijker te maken en bijvoorbeeld gepersonaliseerde aanbiedingen, advertenties, nieuwsbrieven en dergelijke te tonen die overeenstemmen met je interesses.

De gegevens worden 14 maanden bijgehouden, dit is het minimum termijn conform Google.

Deze website maakt gebruik van Facebook Pixel. De Facebook-pixel is een analysetool waarmee we de effectiviteit van onze advertenties meten en inzicht krijgen in de acties die bezoekers uitvoeren op onze website.

 

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via jouw internetbrowser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kun je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

Inzien, veranderen of verwijderen

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt. Ook heb je het recht om de gegevens in leesbare vorm opgestuurd te krijgen. Je kunt jouw verzoek richten aan administratie@morethanrubies.nl. We zullen jouw verzoek binnen 4 weken verwerken.

Uitschrijven nieuwsbrief: Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je af te melden.

 

Autoriteit persoonsgegevens

 

Je hebt het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Uiteraard hopen wij van harte dat dit niet nodig is en kun je ook eerst contact met ons opnemen om jouw klacht kenbaar te maken. Wij zullen er onze uiterste best voor doen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien je desondanks van mening bent dat More than Rubies jouw persoonsgegevens onrechtmatig heeft gebruikt of niet tevreden bent met de reactie van More than Rubies, dan heb je het recht hiervan melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

  • Bianca Hendriksen/More than Rubies
  • Leghornlaan 134a
  • 3772 PX Barneveld
  • 06-28748035
  • Bianca@morethanrubies.nl
  • KVK nr.: 57417652
© 2012 - 2022 More than Rubies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel