Bold Rubies onze collectie grote lichte oorbellen!

Wij vinden dat dragen van grote oorbellen een feestje moet zijn, punt. We maken daarom onze lichte oorbellen zelf en testen ze uitvoerig op draagbaarheid zodat we zeker weten dat jij fijne oorbellen ontvangt.

Materialen
We kiezen bij de materialen altijd voor kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Zo werken we met geupcycled plex wat een superlicht materiaal is en ook (misschien wel) een leven lang meegaat. Ook gaan we werken met leer die overblijft uit de schoen- en modeindustrie. Van dit leer kunnen we, net als van het plex, superlichte oorbellen maken. Binnenkort hopen we deze oorbellen van leer (leder) te introduceren. Houd onze pagina NIEUW in de gaten en abboneer je op onze nieuwsbrief of Instagram.
We werken alle grote oorbellen af met stekertjes en ringetjes van stainless steel, een oersterk metaal en geschikt voor de meeste oren.

Twijfel je of je oren tegen stainless steel oorbellen kunnen? We hebben een blog geschreven over of stainless steel nikkelvrij is, die vind je hier

Uitgebreide collecties
We hebben voor elk wat wils: lichte statement oorbellen, vrolijke oorbellen in heerlijke kleurtjes, stijlvolle oorbellen voor een bruiloft of een feestje.. En heel veel basic oorbellen voor elke dag. Ook hebben we kleine oorbellen voor de mensen die oorbellen liever wat subtieler willen dragen.
Veel vrouwen met kort haar dragen liever wat kleinere oorbellen. Wist je dat vooral de vorm van je gezicht bepalend is voor de vorm oorbellen? Ook hier schreven we een blog over. Die vind je hier.

Samenwerkingen
We hebben verder ook twee toffe collecties die ontworpen zijn samen met Villavie en Common & Sense. Deze mooie collecties oorbellen vind je met één klik op de collectienaam. Leuk voor als je een bijpassende oorbel zoekt bij een kledingstuk van Common & Sense of als je de oorbellen die Eline van Villavie draagt ook zo leuk vindt. 

Hoe zoeken?
We hebben een aantal favoriete oorbellen gegroepeerd op model, dat is makkelijker zoeken voor als je fan bent van een bepaalde vorm. 

TIP! Lees eerst ons blog over welke vorm oorbellen goed bij jouw gezicht past. 
 

grote lichte oorbellen van More than Rubies

 

© 2012 - 2024 More than Rubies | sitemap | rss