Hi! 

Leuk dat je hier even komt kennismaken! 

Mijn naam is Bianca, getrouwd met Jan, moeder van 3 jongens en de dankbare en blije eigenaar van More than Rubies.

Wat in 2012 begon als mini winkeltje en blog onder de naam CreaKip is uitgegroeid tot een fijne winkel met heel veel vaste klanten. Sinds de zomer van 2020 werk ik fulltime voor 'mezelf' en daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad! We groeien gestaag door en groeiden ook uit onze oude naam. Nou ja, we... Ik. ik was echt helemaal klaar met de kip. Al een hele poos en zo kwam er een aantal jaar geleden Studio voor te staan, maar ook dat dekte voor mij niet meer de lading. Na heel veel zoeken en twijfelen en uiteindelijk met de hulp van een fijne vormgever is begin 2022 een nieuwe naam 'geboren': More than  Rubies. 

You are precious and loved, more than rubies and pearls! 

Een prachtige tekst uit Spreuken 31. Deze tekst gaat al heel wat jaren met mij mee en misschien herken je het eerste gedeelte van de visitekaartjes en sieradendoosjes? Het is de basis van waaruit ik werk, leef en maak. Niet zo verwonderlijk dus eigenlijk dat een gedeelte uit deze tekst nu de nieuwe naam is geworden. Soms heb je even een frisse blik nodig om de dingen weer scherp te krijgen :).

Als je mij een beroep zou mogen geven dan zou ik zeggen noem mij een 'maker'. Alles wat ik zie daarvan denk ik vaak, kan ik dat zelf maken? En dat vind ik dus ook de fun en de uitdaging.

Je kunt bij mij terecht voor mooie en originele sieraden, veel fijne basics, gemaakt van goede kwaliteit én zoveel mogelijk handgemaakt in mijn eigen studio. Ik werk met kleine oplages want ik heb absoluut de prikkels en energie van nieuwe maakprocessen nodig. En sieraden, niet omdat ik nou zo'n vreselijk sieradenmeisje ben, maar ik kan wel erg blij worden van een sieraad met betekenis of een setje oorbellen die je outfit nét even dat extra's geven. 

Mijn droom is om ooit nog eens een eigen samenwerking aan te kunnen gaan met vrouwenhulpgroepen (in 3e wereldlanden). Kleine ateliers die, met hun werk, vrouwen werk geven en de broodnodige (financiële) zelfstandigheid, veligheid en toegang tot gezondheidszorg. 

Mocht jij dit nou lezen en hierin wat voor mij kunnen betekenen? Dan hoor ik dat graag. 

Tot zover een hoop over mij. kom jij gezellig 'hoi' terug zeggen op Instagram? Vind ik leuk :)

 

 

© 2012 - 2024 More than Rubies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel