Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen, staat jouw vraag er niet tussen of is er nog iets onduidelijk? Stuur dan gerust een mailtje naar hallo@morethanrubies.nl.

 

  • Is het ook mogelijk om met zilverkleur te bestellen of andersom? Ja dat is meestal wel mogelijk. Zet deze vraag dan even bij het opmerkingenveld tijdens het afrekenen.
  • Kun je oorbellen van de Like the Clay collectie ook op bestelling maken? Nee. De Like the Clay collectie is onstaan vanuit de behoefte om steeds wat nieuws en dus ook unieke limited items te maken. Het is een erg bewerkelijk en tijdrovend maakproces. Omdat ik graag oorbellen voor betaalbare prijzen aanbied kies ik er daarom voor om te werken met batches. 
  • Ik grijp steeds mis bij lanceringen van nieuwe Like the Clay oorbellen. Heb jij tips? Allereerst, maak een account aan. Dit zorgt er voor dat je sneller kunt afrekenen. Zet echt een wekker en verwacht niet dat je na 10 minuten nog alle keus hebt. Toch misgegrepen? Meestal een week later vul ik de restanten aan. Dit doe ik zonder melding vooraf zoals bij de eerste drop. Dus kom zeker even terug als je hebt misgegrepen.
  • Ik heb een nikkelallergie, kan ik jouw oorbellen dragen? Ik werk met óf nikkelvrij (dit staat erbij) met  Stainless Steel (RVS) en met (goud verguld) .925 zilver. Nu wordt Stainless Steel (RVS) vaak als hypo-allergeen aangeduid maar dit gaat niet helemaal op. Stainless Steel (RVS) is een legering van metalen, waar toch ook een hele kleine hoeveelheid nikkel in is verwerkt. Deze nikkel zit niet aan het oppervlak dus je zult er (nagenoeg) geen last van hebben. Wel is het goed om de stekertjes regelmatig schoon te maken zodat de beschermende bovenlaag in tact blijft (dit is sowieso altijd een goede gewoonte). Krijg je toch wat irritatie? Dan is goed schoonmaken en af en toe een dagje oorbellenvrij fijn voor de oren. Heb je nou zo'n heftige nikkelallergie? Vraag dan even of je een stekertje op proef mag proberen. 
  • Ik wil mijn bestelling graag ophalen, kan dat ook? Ja dat kan, dit is in Barneveld. Wanneer je verdergaat in het afrekenproces kun je de verzendwijze wijzigen.
  • Kan ik mijn bestelling nog aanpassen? Dit kan zolang jouw bestelling 'in behandeling' is. Stuur dan even een mailtje met je wijziging en ordernummer naar hallo@morethanrubies.nl
© 2012 - 2024 More than Rubies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel