Sorteer op

Floortje is de meest gekochte oorbel in de collectie. Misschien komt dat ook omdat ze de eerste was in de oorbellencollectie, maar we denken dat haar vorm en maat ook een grote rol speelt. Deze druppelvorm oorbellen staat namelijk bijna iedereen :).


ADVIES

Vind jij oorbellen in druppelvorm ook mooi, maar de maat wat groot? Kijk dan even bij de de kleinere oorbellen Marit. Wil je een ander type in druppelvorm? Dan is Juna jouw vriendin :).

Twijfel je of deze vorm wel bij je past? We hebben een aantal handige blogs geschreven over gezichtsvormen en ook over kleurgebruik. Je vindt de blogs hier en in het menu.


MAAT & MATERIAAL

Lengte:  56 mm
Breedte: 32 mm
Dikte: 3 mm

Stekertje doorsnede: 10 mm

Materiaal: geupcycled plex of resin & stainless steel

Check altijd bij het artikel zelf welk materiaal er is gebruikt, dit kan soms afwijken.


Leuk en handig om te weten:

  • We maken al onze oorbellen grotendeels zelf in ons eigen kleine women-owned atelier.
    En dat inmiddels al met ruim 10 jaar ervaring en kennis :)
  • De oorbellen worden gemaakt met oog voor superlicht draagcomfort want wij vinden dat grote oorbellen niet zwaar hoeven te zijn!
  • En om er extra voor te zorgen de de oorbellen mooi recht blijven hangen, leveren we de meeste modellen standaard met comfortstoppers. Dit zijn stoppers met een doorschijnend plastic rondje die de oorlel verstevigd. Deze moet je er dus niet afhalen  ;). Heb je liever een paar vlindertjes erbij? Zet het bij de opmerkingen. 
  • Eerlijk geprijsd. We kiezen altijd voor de beste kwaliteit/prijsverhouding zodat handgemaakte oorbellen ook nog goed betaalbaar blijven.
  • Sustainable! ​Omdat de natuur ons lief is letten we ook op de duurzaamheid van de materialen, We werken onder andere met materialen zoals geupcycled kunststof en stainless steel. Beiden zijn materialen die tot in het oneindige gerecycled (kunnen) worden. 
  • Standaard maken we de oorbellen met gouden details zoals de ringetjes en stekertjes. Wil je ze liever met zilveren accenten? Dan zijn ze vaak ook aanpasbaar naar zilver. Vraag er gerust naar, we doen niets liever dan jouw wensen uitvoeren zodat jij helemaal blij wordt van jouw oorbellen.
© 2012 - 2024 More than Rubies | sitemap | rss