Sorteer op

Deze organische statement oorbellen, zijn fijne basic oorbellen voor elke dag. Oorbellen Arwén gaan ook graag mee naar een feestje! Dus staat er een bruiloft op de planning? Maak dan je outfit helemaal af met een paar van deze feestelijke oorbellen.


Deze organische oorbellen zijn perfect van maat en vorm. Iedereen zou eigenlijk een paar van deze fijne oorbellen moeten hebben vinden wij, een soort litte black dress onder de oorbellen :). 


TIPS!
Hoe wij ze dragen: de lange kant aan het gezicht zodat hij mooi meeloopt in de lijn van je kaak, maar je mag ze natuurlijk ook lekker andersom dragen.
Welke oorbellen het beste bij je passen ligt ook aan de vorm van je gezicht. We hebben hier een handig blog over geschreven: welke oorbellen passen bij mijn gezichtsvorm.

Zijn deze oorbellen niet jouw vorm? We hebben enorm veel keus, dus kijk dan even bij de andere oorbellen op de pagina Bold Rubies of bij de Little Rubies als je liever kleine oorbellen draagt.


MATEN & MATERIAAL

De maat van deze oorbellen:
Lengte: 49 mm
Breedte: 28 mm
Dikte: 3 mm

Het gebruikte materiaal: upcycled plex & stainless steel
Check altijd bij het artikel zelf welk materiaal er is gebruikt, dit kan soms afwijken.


Leuk en handig om te weten:

  • Ruim 10 JAAR ervaring! We maken al onze fijne oorbellen grotendeels zelf in ons eigen kleine women-owned atelier.

  • LICHT! Wij vinden dat grote oorbellen ook lichte oorbellen moeten zijn. PUNT!

  • COMFORTABEL! Om er extra voor te zorgen dat jouw (grote) statement oorbellen mooi recht blijven hangen, leveren we de meeste statement oorbellen standaard met comfortstoppers. Dit zijn stoppers met een doorschijnend plastic rondje die de oorlel verstevigd en de oorbel lift. Deze moet je er dus niet afhalen  ;). Heb je er liever een paar vlindertjes erbij? Zet het bij de opmerkingen. 

  • BETAALBAAR HANDGEMAAKT! We kiezen altijd voor de beste kwaliteit/prijsverhouding en kiezen voor materialen met een zo kort en efficiënt mogelijk productieproces zodat onze handgemaakte oorbellen ook nog goed betaalbaar blijven.

  • DUURZAAM! ​We maken daarom stainless steel oorbellen; Dat wil zeggen dat bij bijna al onze oorbellen de stekers van stainless steel zijn. Stainless steel is duurzaam, sterk en kan oneindig gerecycled worden. Toch last van stainless steel? Lees hier hoe dat dan waarschijnlijk komt!
    We werken verder onder andere bij voorkeur met materialen zoals geupcycled kunststof en restanten leer die overblijven uit de Europese schoenindustrie.  

  • TEAM GOUD OF ZILVER? We maken onze oorbellen standaard als gouden oorbellen: de ringetjes en stekertjes die we gebruiken zijn van goudkleur stainless steel. Draag jij liever zilveren oorbellen? Dit kunnen we aanpassen voor je. Zet dit dan even bij de opmerkingen. Meestal lukt dit en anders nemen we altijd even contact op.

 

© 2012 - 2024 More than Rubies | sitemap | rss