Romy emerald groen

Artikel 17 van 30
€ 17,95 (inclusief btw)

Dit zijn oorbellen Romy, gemaakt met stainless steel stekertjes en deze leuke kralen is het vrolijkheid voor je oren. Door het gebruik van polymeerkleikralen zijn ze ook niet zwaar. Daar houden wij van!

En wil je andere ronde oorbellen? Kijk dan eens bij de Nina's of de Mare's , net weer even anders. 

Lengte: ca. 48 mm
Breedte: ca. 38 mm
Dikte: ca. 6 mm

Materiaal: polymeerklei, verguld nikkelvrij messing en stainless steel
Check altijd bij het artikel zelf welk materiaal er is gebruikt, dit kan soms afwijken.

Leuk en handig om te weten:

  • Standaard maken we de oorbellen met gouden details zoals de ringetjes en stekertjes. Wil je ze liever met zilveren accenten? Dan zijn ze vaak ook aanpasbaar naar zilver. Vraag er gerust naar, we doen niets liever dan jouw wensen uitvoeren zodat jij helemaal blij wordt van jouw oorbellen.
  • We maken al onze oorbellen grotendeels zelf in ons eigen kleine women-owned atelier.
    En dat inmiddels al met ruim 10 jaar ervaring en kennis :). 
  • De oorbellen worden gemaakt met oog voor superlicht draagcomfort want wij vinden dat grote oorbellen niet zwaar hoeven te zijn!
  • En om er extra voor te zorgen de de oorbellen mooi recht blijven hangen, leveren we de meeste modellen standaard met comfortstoppers. Dit zijn stoppers met een doorschijnend plastic rondje die de oorlel verstevigd. Deze moet je er dus niet afhalen  ;). Heb je liever een paar vlindertjes erbij? Zet het bij de opmerkingen. 
  • We kiezen altijd voor de beste kwaliteit/prijsverhouding zodat handgemaakte oorbellen ook nog goed betaalbaar blijven.
  • ​En omdat de natuur ons lief is letten we ook op de duurzaamheid van de materialen, We werken onder andere met materialen zoals geupcycled kunststof en stainless steel. Beiden zijn materialen die tot in het oneindige gerecycled (kunnen) worden. 
Specificatie Omschrijving
Lengte 4,9 cm
Breedte 3,9 cm
Hoogte 0,6 cm
Kleur emerald groen // goud
Materiaal polymeerklei // stainless steel // verguld messing
© 2012 - 2024 More than Rubies | sitemap | rss