Sorteer op

Oorbellen Mare

Van hout. Oorbellen Mare heeft houten kralen die niks wegen. Nou ja, bijna niks dan. Het wordt misschien wat afgezaagd, maar ook deze oorbellen zijn onwijs favoriet. We hebben al heel-veel kralen geregen en zijn haar nog steeds niet zat. Ben je meer fan van druppelvormige oorbellen? Kijk dan eens bij de Juna's

Omdat de kralen van hout zijn, adviseren wij om ze voorzichtig te behandelen. De kralen hebben een verfbad gehad op waterbasis en zijn dus wat gevoeliger voor parfum en bijtende stoffen zoals haarlak. En van nattigheid houden ze ook niet. Doe ze dus als laatste in en bewaar ze niet in vochtige ruimtes. 

Lengte: ca. 55 mm
Breedte: ca. 45 mm
Dikte: ca. 3-10 mm

Materiaal: hout, verguld nikkelvrij messing en stainless steel
Check altijd bij het artikel zelf welk materiaal er is gebruikt, dit kan soms afwijken.

Leuk en handig om te weten:

  • We maken al onze oorbellen grotendeels zelf in ons eigen kleine women-owned atelier.
    En dat inmiddels al met ruim 10 jaar ervaring en kennis :). 
  • De oorbellen worden gemaakt met oog voor superlicht draagcomfort want wij vinden dat grote oorbellen niet zwaar hoeven te zijn!
  • En om er extra voor te zorgen de de oorbellen mooi recht blijven hangen, leveren we de meeste modellen standaard met comfortstoppers. Dit zijn stoppers met een doorschijnend plastic rondje die de oorlel verstevigd. Deze moet je er dus niet afhalen  ;). Heb je liever een paar vlindertjes erbij? Zet het bij de opmerkingen. 
  • We kiezen altijd voor de beste kwaliteit/prijsverhouding zodat handgemaakte oorbellen ook nog goed betaalbaar blijven.
  • ​En omdat de natuur ons lief is letten we ook op de duurzaamheid van de materialen, We werken onder andere met materialen zoals geupcycled kunststof en stainless steel. Beiden zijn materialen die tot in het oneindige gerecycled (kunnen) worden. 
  • Standaard maken we de oorbellen met gouden details zoals de ringetjes en stekertjes. Wil je ze liever met zilveren accenten? Dan zijn ze vaak ook aanpasbaar naar zilver. Vraag er gerust naar, we doen niets liever dan jouw wensen uitvoeren zodat jij helemaal blij wordt van jouw oorbellen.
© 2012 - 2023 More than Rubies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel