Sorteer op
  • Styleboard augustus 2023
    Styleboard augustus 2023

    Good to know:

    Dit styleboard is ter inspiratie. Iedere portemonnee is anders gevuld, daar zijn we ons bewust van, maar kiezen voor fastfashion is niet iets wat past bij onze visie. Wij geloven in duurzaamheid en fair fashion en…

Welkom op ons blog & styleboard pagina. 

We hopen je hier te gaan voorzien van leuke artikelen. Een pagina bomvol styleboards met outfitinspiratie inclusief shoplinks, handige blogs met tips of good-to-knows en af en toe een persoonlijke noot van de mensen achter de schermen. You name it. De plannen zijn spontaan en we gaan zien wat het wordt. We gaan er gewoon lekker enthousiast in. 

Hé leuk, maar waarom styleboards denk jij misschien? Nou dat kunnen we wel uitleggen.

We merken als online winkel dat het soms best wel eens lastig kiezen is. Een foto op een scherm (al proberen we nog zo getrouw mogelijk te schieten) is voor de een lastiger kiezen dan voor de ander. En dat snappen we. Nu kun je ook gerust offline een keer komen shoppen op afspraak (neem die ene outfit mee!) of je gaat langs bij één van onze verkooppunten, maar mocht dat allemaal niet in de buurt zijn, dan is een beetje inspiratie, tips en trics helemaal zo gek nog niet. Ja toch?

We gaan dus proberen je een klein beetje extra op weg te helpen met je keuzes. Misschien zoek je een leuke set voor een feestje of bruiloft of misschien heb je al een paar oorbellen en zie je met hulp van de styleboards hoe je ze ook kunt combineren.

Onze visie

Wij vinden dat oorbellen het verlengstuk is van je oufit. Een goed gekozen paar oorbellen maakt een outfit helemaal af.

En door oorbellen steeds opnieuw te combineren met andere kleuren en outfits heb je er bovendien heel lang plezier van. En dat is iets waar we heel warm voor lopen. Geen vluchtige modehypes maar duurzame aankopen.

En weet je, soms is het nét dat ene kledingstuk aanschaffen waardoor je weer plezier krijgt van die ene jeans  en soms is het nét dat ene paar oorbellen die een ongedragen set weer een beetje pit geeft. 

Kortom, laat je verrassen en wordt geïnspireerd!

© 2012 - 2023 More than Rubies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel