Like the clay  is een bijzondere oorbellenlijn van More than Rubies

Originele oorbellen die allemaal met de hand gemaakt worden. Van het mengen van de kleuren, het maken van de vormen, het afbakproces tot het schuren en afwerken. Echt een stukje handwerk waardoor elk paar oorbellen uniek is.  Like the clay - Net als jij! 

Waarom een limited collectie?

Deze collectie bestaat uit limited items. Aangepast aan de kleuren van het seizoen of trends. Een leuk creatief proces om steeds weer wat unieks te kunnen aanbieden. Zo heb je echt originele oorbellen. Vanwege het intensieve proces van maken is het bijna niet mogelijk om hier vaste collecties te voeren. Ook de enorme vraag naar grondstoffen zorgt wereldwijd voor tekorten en dat maakt het vinden van de juiste klei en het maken van nieuwe oorbellen nog uitdagender. 

Duurzaam verpakt
De oorbellen zijn met de grootste zorg gemaakt, daarom worden ze ook verpakt in een stevig  en mooi sieradendoosje die ook nog eens duurzaam is gemaakt. Echt een cadeautje voor jezelf of de ander!

Materiaalgebruik en onderhoud:

  • De oorbellen worden gemaakt van polymeerklei
  • De oorbellen zijn zeer licht van gewicht dus fijn draagbaar.
  • Bewaar de oorbellen in het meegeleverde doosje of aan een sieradenrekje.
  • De metalen onderdelen die gebruikt worden zijn van DQ kwaliteit en nikkelvrij óf van roestvrij staal. Dit staat bij het artikel zelf.

DQ kwaliteit houdt in dat er een laagje echt goud (24 kt.) en zilver (.995) over een brassmetaal is aangebracht. 

Verschijningsdatum nieuwe limiteds!

Voor het bedenken, uitwerken en maken van een nieuwe serie limiteds staat ongeveer 4 weken en soms iets eerder soms wat later..

Nieuwe limiteds: 

SHOPUPDATE 17-06 20.30 uur! -> AANVULLING: 23 of 24 juni! 

Grijp je (alweer) mis?

Omdat er altijd massaal tegelijk gekocht wordt bij een nieuwe aanvulling, houd ik om dubbele bestellingen, en dus misgrijpen te voorkomen, altijd 2 setjes achter de hand. Als hier wat van over is, vul ik die bij nadat alle bestellingen verzonden zijn (meestal na een week, soms eerder). Dus grijp je mis? Kom dan zeker nog een keertje terug in de dagen erna :)

Sorteer op
© 2012 - 2022 More than Rubies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel