Arwèn glans | grasgroene oorbellen

Artikel 1 van 30
€ 17,95 (inclusief btw)

Deze organische statement oorbellen zijn hele fijne basic oorbellen voor elke dag. Oorbellen Arwén gaan ook graag mee naar een feestje! Dus staat er een bruiloft op de planning? Maak dan je outfit helemaal af met een paar van deze feestelijke oorbellen.


Deze organische oorbellen zijn perfect van maat en vorm. Iedereen zou eigenlijk een paar van deze fijne oorbellen moeten hebben vinden wij, een soort little black dress onder de oorbellen :). 


TIPS!
Hoe wij ze dragen: de lange kant aan het gezicht zodat hij mooi meeloopt in de lijn van je kaak, maar je mag ze natuurlijk ook lekker andersom dragen.
Welke oorbellen het beste bij je passen ligt ook aan de vorm van je gezicht. We hebben hier een handig blog over geschreven: welke oorbellen passen bij mijn gezichtsvorm.

Zijn deze oorbellen niet zo jouw vorm? We hebben enorm veel keus, dus kijk dan zeker even bij de andere grote oorbellen op de pagina Bold Rubies of bij de Little Rubies als je liever kleine oorbellen draagt.


MATEN & MATERIAAL

De maat van deze oorbellen:

Formaat stekertje: 12 mm
Lengte: 49 mm
Breedte: 28 mm
Dikte: 3 mm

Materiaal gebruikt bij deze oorbellen: upcycled plex & stainless steel, comfortstopper van verguld messing.


TEAM GOUD OF ZILVER? We maken onze oorbellen standaard als gouden oorbellen: de ringetjes en stekertjes die we gebruiken zijn van goudkleur stainless steel. Draag jij liever zilveren oorbellen? Dit kunnen we aanpassen voor je. Zet dit dan even bij de opmerkingen. Meestal lukt dit en anders nemen we altijd even contact op.

Specificatie Omschrijving
Lengte 4,9 cm
Breedte 2,8 cm
Hoogte 0,3 cm
Kleur grasgroen // goudkleur ringetje
Materiaal plex // stainless steel
© 2012 - 2024 More than Rubies | sitemap | rss