Mirjam | bruine oorbellen van leer

Artikel 1 van 7
€ 19,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Oeh la laaa! Deze lichte statement oorbellen maken we van restanten leer. Je hebt dus een ontzettend duurzaam setje leren oorbellen (bijna) in je winkelmandje gedaan. Dit leer blijft namelijk over van het maken van schoenen. En dat is natuurlijk zonde om weg te gooien en wij kunnen er nog mooie oorbellen van maken, we love it! Het zijn bovendien superlichte oorbellen, dus ze zijn zoals je gewend bent: heerlijk om te dragen.


Originele oorbellen! Omdat het reststukken leder zijn waar we deze leren oorbellen van maken, heb je ook nog eens een paar unieke oorbellen! We kopen echte kleine reststukken in dus de  hoeveelheid oorbellen die we kunnen maken van dit leer is echt op=op.


MATEN & MATERIAAL

Het stekertje heeft een doorsnede van 18 mm x 13 mm.
De breedte van de bedel is 30 mm.
De totale lengte is 60 mm.

Het gebruikte materiaal is leder uit de europese leerindustrie, het ringetje en stekertje zijn van stainless steel. De comfortstopper is gemaakt van verguld messing.


TEAM GOUD OF ZILVER? We maken onze oorbellen standaard als gouden oorbellen: de ringetjes en stekertjes die we gebruiken zijn van goudkleur stainless steel. Draag jij liever zilveren oorbellen? Dit kunnen we aanpassen voor je. Zet dit dan even bij de opmerkingen. Meestal lukt dit en anders nemen we altijd even contact op.

 

 

 

 

 

 

© 2012 - 2024 More than Rubies | sitemap | rss